logo

Parkstad Comedy Dinershow

Op 16 Oktober a.s. organiseren wij de eerste editie van de Parkstad Comedy Dinershow. Een gezellige avond uit met een 3-gangen dinershow, begeleid door een 5-tal stand-up comedians. Met na afloop een gezellige afterparty met DJ.

Datum: Zaterdag 16 oktober 2021
Aanvang: 18:00
Aanvang Dinershow: 19:00
Start afterparty: 21:00

Entree: € 65,-
Incl. welkomstdrankje , 3-gangendiner, comedyshow en Parstadborrel afterparty

Locatie:
Brikke Oave, Lindeplein 7 te Brunssum.

Vorig jaar tijdens de 11e editie van de Parkstadborrel op dinsdag 7 januari 2020, heeft de Ronde Tafel Gravenrode niet voor één maar zelfs voor twee goede doelen een mooie cheque kunnen uitschrijven. Stichting Wensulance ging met € 5.500,- naar huis en CMWW Brunssum - Onderbanken met € 2.300,-.

Dit jaar hebben we wederom gekozen voor twee goede doelen:

De opbrengst is afhankelijk van de welwillendheid van sponsoren en de kaartverkoop. Zij zijn het die de zaal, de artiesten, de muziek, de prijzen voor de Tombola etc. mogelijk maken. Dankzij vooral de sponsoren is het voor ons mogelijk om nagenoeg het volledige bedrag van de entreekaarten, sponsorpakketten alsmede de volledige opbrengst van de tombola ter beschikking te stellen aan het goede doel.

Ben erbij!
Wij hopen dat u ons wilt helpen om ook van ons nieuwe evenement weer een succes te maken door één of meerdere entreekaarten te kopen. Wees erbij, zodat wij samen met u weer een mooie avond beleven en ons goede doel een steuntje in de rug kunnen geven. Kaarten zijn te koop via onze leden, via onderstaande QR code, of via de Ticketshop van de Brikke Oave: https://www.tickli.nl/tickets/de-parkstad-comedy-dinershow

Artiesten:

  • Peul Jan
  • Jack Vinders
  • Hub Stassen
  • Rob van Elst
  • Ger Frenken

Afterparty met DJ Jeroen Vreuls